Антимафиотите провеждат спецоперация в бизнес сградата нa „Бул инс" на бул. "Джеймс Баучер" 87 в София.

В сградата се помещават много офиси на големи компании, включително и офиса на Красимир Маринов-Големия Маргин, както и на Румен Николов-Пашата.

Претърсват се общо над 20 помещения в София и цялата страна, където има офиси на фирми на братята Маргини и техни приближени. Прокуратурата търси документи.

Акцията е започнала следобяд и е свързана с досъдебното производство срещу двамата за пране на пари.

Смятаме, че има извършени финансови престъпления, и по-скоро- пране на пари. Това заяви градският прокурор на София Николай Кокинов, цитиран от БТА.

Той допълни, че задържани няма. В операцията в София участват трима прокурори, след които прокурор от Върховната касационна прокуратура.

От МВР потвърдиха за провеждането на подобна операция, но отказаха да дадат повече информация

Припомняме, при взрив в асансьор там бяха убити шефът на петролната компания "Интерпетролиум енд Партнърс" Стоил Славов. В атентата бяха убити и двама души от охраната.

Сградата на бул. "Джеймс Баучер" бе проверявана и на 28 октомври 2005 година от служители от Специализирания отряд за борба с тероризма.

Тогава от МВР обясниха, че това са част от мерките, разпоредени за проверяване на офиси и на хора, свързани с организираната престъпност, след убийството на банкера Емил Кюлев.

Припомняме, последното заседание по делото срещу Маргините не се състоя, защото Красимир Маринов - Големия Маргин представи заверено копие на болничен лист. Брат му - Николай, който е под домашен арест, заради епилепсия, се яви в съдебната зала.

Тогава съдът счете, че следва да бъде даден ход само и единствено за изслушване на експертните заключения и даде ход за изслушване на съдебномедицинските експертизи за подсъдимите Карагеоргиев и Рангелов.