Защо Бойко Борисов превърна моята родина в педерастка държава, попита лидерът на Атака Волен Сидеров по повод отминалия в събота гей парад.
Според него шествието е позорно явление и затова различни патриотични организации са се обединили срещу, по думите му, „педерастката агресия". Ние смятаме, че подобни прояви са антиобществени и антиморални, категоричен бе Сидеров по време на редовния брифинг на партията.

За пръв път при управлението на ГЕРБ има такова развихряне на педерастка агресия в София, допълни лидерът на националистите. Той изрази острото си недоволство, че целият център на столицата е бил блокиран от полицаи, за да гледат деца и възрастни хора как мъже се целуват с мъже и жени с жени.
Това е едно падение на управляващите, отсече той и още един път се яви обяви срещу „извратената вакханалия на педерастите".

Сидеров зададе и въпрос към вътрешния министър Цветан Цветанов, а именно защо полицията толкова усърдно е охранявала гей парада. Ако Цветанов и Борисов принадлежат към педерастката общност, да си кажат, ако Фандъкова е лесбийка, да си каже, призова лидерът на Атака.
Той предупреди, че герберите ще легализират еднополовите бракове - нещо срещу което Атака винаги се обявява.

Категорично искаме оставката на Ангел Семерджиев като председател на ДКЕВР, заяви още Волен Сидеров по повод 13-процентния скок в цената на тока. Според атакистите именно той е виновен за по-високата цена на електроенергията.

От партията настояват Бойко Борисов да обясни защо е скочила цената на тока, защото според Сидеров е смешно от ГЕРБ да се оправдават с предишното правителство. Той припомни, че днешните управляващите три години са се бавили да променят закона за ВЕИ. През 2010 и 2009 години имаме бум на ВЕИ-та, категоричен бе Сидеров.
Националистите готвят законови промени, чрез които се премахва преференциалната цена при изкупуване на зелена енергия, както и други мерки, за да не е толкова скъп токът.

Волен Сидеров извади и цитати на премиера Борисов отпреди време, насочени срещу монополистите ЧЕЗ, ЕВН и ЕОН. Впоследствие обаче той не е предприел нищо.
Лидерът на Атака заподозря, че трите компании може да са повлияли духовно на премиера и затова той се е отказал да се бори с тях.
Атака планира протест срещу цената на тока.

Сидеров коментира и учредяването на новата партия на Меглена Кунева, която според него също е виновна за високата цена на тока. Това е човекът, който затри АЕЦ Козлодуй, подчерта той. Кунева е символ на наднационалната финансова олигархия, чиято цел е хората да се превърнат в „овче стадо от лутащи се електрони", обобщи лидерът на Атака.