Лидерът на Атака Волен Сидеров "отвърна на удара" на бившата си половинка Капка Сидерова, която вчера учреди нова партия, с прожекция.

На редовната пресконференция на атакистите на журналистите бе пуснато видео от 30. 11. 2011 г., на което напусналият „Атака" Огнян Тетимов се кълне във вярност на националистическата идея и на лидера Волен Сидеров.
Във видеото Тетимов обяснява, че ако един ден напусне парламентарната група на „Атака" ще напусне и парламента. Той обяснява колко свестен човек е Волен Сидеров и какви предатели са напусналите го.
Припомняме, Тетимов е един от учредителите на новата формация на Капка Сидерова.

Сидеров призова Митко Стоянов на напусне европарламента, Капака Сидерова да напусне СОС, а независимите учредители на новата й формация да напуснат парламента. „Започни на чисто - аз така разбирам почтеността", коментират лидерът на националистите и допълни: „Съжалявам ги тези хора".

Сидеров коментира и изказването на Ахемд Доган, че „моралът в политиката е вреден" с думите: „Той е цинично откровен".
Сидеров припомни, че лидерът на ДПС рядко се появява по медиите и обикновено го прави преди избори. Затова и според Сидеров интервюто на Доган може да се тълкува като знамение за предсрочни избори.
ГЕРБ предвиждат предсрочни избори наесен, смята атакистът.

Националистите представиха на днешната пресконференция и законодателните си инициативи за тази седмица. Атака предлага промени в изборния кодекс. Избори 2011 бяха брутално фалшифицирани от ГЕРБ, категоричен бе Сидеров. Затова и според него са необходими промени в изборното законодателство, за да се гарантира честността на следващия вот.

„Иначе по-добре да хващаме гората и да започваме партизанска война срещу полицейщината", каза още Сидеорв. Атакистите предлагат да се сканират бюлетините с вота на избирателите, за да се предотврати фалшифицирането. Това ще струва около 1 млн. лв., изчислили са националистите. Те предлагат още и камери във всяка секционна избирателна комисия, което също няма да е скъпо. Това са жълти стотинки за цената на демокрацията, категоричен е Волен Сидеров.