Елате в затвора да видите как стоя незаконно там. Това успя да каже пред медиите Бисер Миланов - Петното след края на заседанието на комисията. Той излезе така, както и влезе с белезници и конвоиран от съдебна охрана. Помолен от медиите да каже няколко думи, той каза: "Елате в затвора ще ви дам интервю".

Мило и любезно Борисов отказа да се явява в комисии
Още...

По-рано днес Петното бе доведен в парламентарната комисия „Бисеров-Петното", придружаван от съдебна охрана и с белезници.

Миланов обяснява пред депутатите за срещите си с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Преди него на депутатските питания отговаряха гардове на НСО, ангажирани със сигурността на опозиционния лидер. Те обаче също умело избягаха от репортерските въпроси.

Председателката на комисията „Бисеров-Петното" Сияна Фудулова не пожела да влезе в конкретика по днешното изслушване след края на заседанието.

Миланов е потвърдил днес, че се е срещал с лидера на ГЕРБ. Протестите, които са били миналата година са били платени, включително и медийното им отразяване, съобщи Фудулова основните изводи от днешното изслушване. Става въпрос за протестите през лятото, но на кои медии е плащано не стана ясно.

Депутатите обаче не получили отговор кой е плащал протестите.

Няма категоричен отговор дали и самият Бисер Миланов е получавал пари за протестите като пряк участник в гражданското недоволство. Дали Петното е получавал пари от Бойко Борисов бе поредният въпрос, който днес не намери отговор.

Кой докара Петното в парламента, бесни в ГЕРБ
Още...

Миланов се оплакал пред депутати, че незаконно е в затвора. Фудулова ще привика и лидера на ГЕРБ в комисията на следващото заседание на комисията. Стана ясно, че държавните гардове не си спомняли за среща между Борисов и Миланов в Банкя.

Този отговор на служителите на НСО обезпокоил депутатите, защото излизало, че всеки можел да отиде при Борисов дори и криминално проявен.

Припомняме, преди дни депутатите от ГЕРБ, членове на комисия, я напуснаха в знак на протест, че тя се занимава с Миланов-Петното, а не с Христо Бисеров.