Най-малко ме интересуват тези комисии. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод на комисията в Народното събрание „Бисеров-Петното", която проучва срещите му с Бисер Миланов. Тази комисия и комисията „Мишо Бирата", в която пак е намесено името му, според него, целят да отклонят вниманието от проблемите в страната - че не се изкупува тютюнът например.

Куп неща стават днес в държавата, те се занимават не с Христо Бисеров, а с това кой е идвал или не е идвал вкъщи, най-малко ще им вляза в тона, каза той. Достатъчно ясни снимки има кой с кого се е срещал, какво е правил, допълни Бойко Борисов. Няма да им влизам в тона, вече съм решил да бъда толерантен, спокоен, мил, любезен, каза още лидерът на ГЕРБ.

По повод на най-новата му среща с лидера на ДПС, Бойко Борисов каза, че тази среща била организирана от медиите и допълни, че ако му кажели, че Сергей Станишев го чака в някое кафе и с него щял да отиде да разговаря. Това е нормално нещо, смята лидерът на опозицията. Разглеждал партийните лидери като представители на своите избиратели. За пример за „бон тон" той даде как Реал били порязани от съдията срещу Барселона, но президентите на двата клуба не се били. Стояха, ръкуваха се и се усмихваха, подчерта той.