Публикуваме текстовете ви без редакция

По нареждане на директорка на училище е разглобен и изхвърлен сравнително нов роял Blüthner.

По чукчетата не се забелязват следи от удари по струните. По всичко личи, че почти не е използван. Клавишите са изработени от слонова кост, за разлика от тези на съвременните пиана, които са направени от пластмаса. Ако нарека хората отговорни за това безразсъдно деяние малоумни или бавноразвиващи се, вероятно ще надценя интелектуалния им капацитет.

Въпросната директорка е една представителна извадка за средностатистическия българин. Морално е да демонстрира селския си манталитет, а когато реши да се направи на интересен използвайки литературни думи, непосилни за произнасяне, започва да преплита език като безнадежден пелтек.

Ценностите са заложени в духовното му извисение, постоянно се изтъква колко е велик, начетен, способен, колко лесно може да заблуди или измами, и никога не пропуска да изнесе лекция на тема колко си тъп и задръстен.

Културата ни е начин живот, простираща се от анаболностероидни фитнеси до масите в чалготеките, които никога не са били използвани като място за хранене. Горд съм, че съм българин и че живея в епохата на Идиотизма.