Бурното море най-вероятно е взело човешка жертва в Бургас. Снощи между 18:00 и 18:30 ч. млад мъж е изчезнал без следа, докато вървял по моста в посока брега, съобщиха пред BurgasInfo от полицията

Той се е разминал с млада жена с фотоапарат. Двамата се заговорила. Жената обяснила, че отива да прави снимки и продължила към кея, а мъжът, че просто оглежда обстановката и продължил в другата посока.

В края на съоръжението стоял полицейски патрул, който подал сигнал и ги предупредил, че е опасно и трябва да се връщат.

Момичето се обърнало и мярнало сянката на мъжа, след минута пак погледнало, но от него нямало и следа. Той така и не слязъл от моста. Сигурно е, че човекът не е стигнал до края и не е минал покрай патрулната кола. Остава загадка какво е правил на моста в това време и при тъмнината навън.

Веднага след като е изчезнал, Гранична полиция е започнала да го издирва с прибори за нощно виждане, но без резултат.

Версиите са няколко - че голяма вълна го е завлякла навътре в морето. Възможно е да му е прилошало и да е залитнал от перилата. Не е изключено да става дума и за самоубийство.
Все още не се съобщава самоличността на мъжа.

По описание на жената, която го е видяла за последно, той е между 20 - 25-годишен, висок 170 см. От ОДМВР-Бургас призовават всеки, който има някаква информация или изчезнал близък, отговарящ на описанието да се обади в полицията.