ПОСЛЕДНО: Директорът на “Пирогов” д-р Спас Спасков заяви, че се оказало, че простреляният е в по-тежко състояние, отколкото се е очаквало.
Оказа се, че има разкъсвания на дебелото черво и на таза, поради което му е направена тежка операция. В момента той е в реанимация и реално съществува опасност за живота му, съобщи д-р Спасков.

Припомняме, че братът на сочения за наркобос Антон Милтенов-Клюна, Камен Милтенов бе прострелян тази нощ в столичния квартал “Надежда” , съобщи Дарик радио.
Той е настанен в Пирогов, с опасност за живота.

Камен Милтенов е улучен от два куршума в областта на задните части, бедрото на единия крак.
Близо 10 гилзи бяха намерени на мястото на инцидента пред пицария Верона в кв. Надежда.

Според първоначалната информация срещу него е стреляно от преминаващ автомобил.

Часове след престъплението колата е открита опожарена в близост до мястото на инцидента. Автомобилът е джип Нисан и е бил откраднат и обявен за издирване. Под него е намерен автомат с един пълнител.

Полицията е задържала един от хората, с които е бил братът на Милтенов, за който се смята, че е криминалнопроявен.

На името на Камен Милтенов е регистрирана фирмата “Споко2” с предмет на дейност търговия на едро с петрол и петролни продукти.
Негов съдружник е Димитър Вучев – Демби, обвинен в стрелбата срещу Илиян Версанов преди две години.

Припомняме, че братът на простреляния е сочен за наркобос и в момента е с мярка домашен арест по обвинения за съхранение на 46 хапчета амфетамини.

За инцидента снощи се смята, че е предупреждениe към Антон Милтенов–Клюна. Припомняме, че преди седмица близо до столичния хотел "Амбасадор" бяха разстреляни трима приближени на Златко Баретата, когото спрягат за съперник на Клюна в разпределението на наркотеритории.