На 30.03.2013 г. стартира първото по рода си национално турне Golf On The Road 2013.

Официалният вносител на марката Volkswagen за България Порше БГ ЕООД, съвместно с дилърствата на Volkswagen в цяла България, ще предложи незабравима среща с легендарния и емблематичен за Volkswagen модел Golf - автомобилът, който заслужено завоюва титлата Световен автомобил на годината 2013.

Осем конфигурации на най-новото поколение Golf ще обиколят страната и всеки желаещ ще има възможността да се докосне до тях и да ги изпробва.

На събитието ще се провежда ежедневна томбола за оригинален GTI аксесоар от Volkswagen сред всички тествали автомобилите през съответния ден и попълнили специален талон за участие в тестовото шофиране. Един от всички участвали в тестовите шофирания ще има щастието да спечели голямата награда: All inclusive уикенд за двама в Гранд Хотел Поморие с Golf VII.

Честта да бъде град на старта на националното турне се пада на Перник.

На 30 и 31 март ценителите на марката и модела, любители на автомобилите и всички желаещи са добре дошли в центъра на града (зад Държавния архив). В периода от 30-ти март до 16-ти юни турнето ще обиколи над 30 дестинации в страната.

Националното турне Golf On The Road 2013 е формат, който има амбицията да даде възможност на максимален брой хора да изживеят емоцията от срещата с най-новия Golf и да изпробват всички, налични в момента, двигателни варианти и задвижвания на модела.

Седмото поколение на Golf ще ви изненада с обновената си визия, невероятни иновации и с армия от екстри и асистиращи системи, характерни за автомобилите от премиум класа.