Световноизвестните LTJ Bukem и Теодосий Спасов ще са водещите имена в специалното парти на H.M.S.U. под надслов „Дръм енд Джаз", което ще се проведе на 23 ноември в столичния парти-център „4КМ".

Успешните събития с тази марка се превърнаха в символ на събитие с авангарден звук и перфектно забавление за всички възрасти.

С третото поредно издание H.M.S.U вдигат летвата отново, като този път представят на публиката три зали с различни музикални течения и първокласна селекция от над 20 родни и чуждестранни артисти.

Уникалния микс от фюжън джаз и дръм звук ще бъде представен от легендарния английски drum'n'bass диджей LTJ Bukem /заедно с добре познатия на българската публика MC Conrad/, Теодосий Спасов с проекта Вярa (в който участват Пейо Пеев, Михаил Йосифов, Петър Миланов, Румен Тосков и Христо Йоцов) и канадецът Deadbeat.

Билети на преференциални цени от 15 лв. ще се продават до 31-ви октомври, а след това ще бъдат достъпни на цена от 20 лв. (до 22-ри ноември). На място цената ще бъде 25лв.

Билети може да намерите в столичните магазини Corporide, Vision, „Дюкян меломан", Breakpoint, както и през мрежата на www.ticketpro.bg.