Столичната полиция издирва 47-годишния Ангел Бончев, Президент на ПФК"Литекс".

Тази нощ близките му подали сигнал, че е в неизвестност, съобщават от полицията.

По думите им към 01.10 часа семейството се прибрало в дома си в ж.к."Дървеница" и той останал да паркира автомобила.

Забавил се и когато след минути го потърсили пред блока, намерили само заключената кола.

Мобилният телефон на мъжа също не отговарял и близките потърсили съдействието на полицията за издирването му. Криминалисти от СДП и Седмо РПУ работят по случая.

От МВР призовават гражданите, които могат да предоставят информация за издирвания, да се обадят на телефони 166 или 982-87-60 или в най-близкото поделение на МВР.
Анонимността им е гарантирана.

Припомняме, на 6 март почти по същия сценарий изчезна и собственикът на на бургаското дружество "Гранити" Стоян Стоянов. Той и до момента е в неизвестност.

Пресаташето на Литекс заяви, че не разполага с никаква информация.

"Новината ми дойде като гръм от ясно небе. Нямам никакви информации. Със сигурност вие знаете повече от мен в този момент.
Дано г-н Ангел Бончев е жив и здрав. По-късно ще излезем с официално становище", заяви пресаташето на Литекс Александър Гигов, цитиран от topsport.bg.

"Не знам нищо за случилото се, какво да ви кажа", бе краткият коментар и на финансовия директор на Литекс Величко Дихонов.

В късния следобет от МВР информираха, че се работи по всички възможни версии, без да има приоритетна. Според някои източници за момента няма преки доказателства, че Бончев е бил отвлечен.