Ще се търси връзка между момченцето, открито мъртво на 20 март в куфар край Долни Пасарел, и разчленената жена, чийто труп беше намерен две седмици преди това край Приморско, съобщи “24 часа” като цитира свои източници.

На този етап нито може да се потвъдри, нито да се отрече такава версия”, казва по въпроса високопоставен полицейски източник.

Засега нито един от двата трупа не е идентифициран. За момченцето на видима възраст 5 години беше разпространен фоторобот, изготвен от МВР. То беше открито в зелен луксозен куфар “Самсонайт” в река Искър до вилната зона на село Долни Пасарел. Било е голо и завито със синя хавлиена кърпа.

Детето има следи от побой по главата, а причината за смъртта му е удушаване. Зловещата находка е забелязана от случайно преминаващи граждани в пустата местност.

Аналогичен е случаят и с мистериозната жена, която беше открита на 4 март в местност до резиденция “Перла” край Приморско.
Трупът ѝ е открит от туристи в гората, която е съвсем близо до морето, но е разчленен - два крака, част от таза и прешлени. Открит е и кичур коса, който по цвят съвпада с този на детето от куфара край Долни Пасарел.