В момента в САЩ се провежда изложението South by Southwest (SXSW). Сред посетителите има много хора, които не пропускат да се запознаят с нови хора от другия пол, използвайки едно от най-популярните дейтинг приложения Tinder, съобщава технологичният сайт PixelMedia.bg.

Благодарение на апликацията, показваща привлекателните дами, търсещи запознанство в района, редица журналисти се натъкнаха на Avа. Привлекателната дама, която можете да видите на снимката отговаря почти веднага на всеки. Разговорът с нея е приятен, непринуден и след няколко въпроса и отговора, човек буквално е хлътнал. Колко ли са били изненадани посетителите обаче, след като след няколкоминутен разговор и уговорка за евентуална среща разбират, че всъщност говорят с… робот. Идеята е, че любезната Ава, приканва всеки, заговорил я – да разгледа снимките и в Instagram преди да се срещнат, където човек разбира, че е поканен на премиерата на филма Sci-Fi филема Ex Machina, който скоро ще се появи и по кината в България.

Изключително иновативния начин за маркетинг и реклама втрещи доста хора на изложението и повдигна морлните въпроси отновно подобен род комуникация и общуване – каквато всъщност и темата и на филма.