Да изгоним колонизаторите от България. За това за пореден път призова от парламентарната трибуна лидерът на Атака Волен Сидеров.

Повод за декларацията на атакиста е изказване на премиера Бойко Борисов от 20 януари, че от страната изтекли 27 милиарда долара за последните 20 години. От изказването ставало ясно, че ако ставало въпрос за руски инвестиции, лесно сме щели да се справим, друго било с инвеститорите от ЕС и САЩ.

Сидеров показа книгата си „Планът Сидеров", за да обясни от къде премиерът Борисов е направил справка за инвестициите. За 2008-2012 чуждите банки у нас, прибрали от такси 4,293 милиона лева.

Волен Сидеров е доволен, че премиерът е достигнал до изводите за загубите на инвестиции от страната ни. По-добре късно, отколкото никога, коментира националистът.

Какво обаче щял да направи Борисов, за да спре теча на инвестиции, попита той. Ще вземе ли лицензите на ЕРП-тата, попита още лидерът на националистите и прогнозира, че това правителство ще завърши, както предишното.

Премиерът не върши нищо, според него. Не можело да изгоним американски инвестиции, защото щели да ни спретнат един Майдан, по мнението на Сидеров.

Нямало как да изгоним и немските инвестиции, защото германският посланик щял да извика Борисов и да му каже: „Искаш ли снимки с Меркел, няма снимки с Меркел, ако продължаваш така". Това е много тъжно, убеден е атакистът.

След изказването на националиста Димитър Байрактаров от ПФ се оплака, че Сидеров направил реклама на произведението си, което било пълно с безумия според него.

Атакистът Десислав Чуколов пък обясни, че Планът Сидеров не се продавал и действието на националиста не било реклама. Волен Сидеров пък обясни, че е осъдил Димитър Байрактаров за клевета. Със злобни махленски нападки не можете да правите политика, изтъкна атакистът.

Той каза още, че патриоти си късали партийните книжки и прииждали в Атака. За всичко има справедливост, заяви Волен Сидеров.