Случващото се е политическа поръчка срещу Атака, обяви лидерът й Волен Сидеров по повод скандалът от летището във Варна, замесил него и депутати от партията му.

Той мотивира твърдението си с това, че районният прокурор на Варна Цветанка Гетова е потвърдила, че не е дала никакви писмени данни към София, следователно говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова, която даде днес пресконференция в 11,00 часа и посочи мен и колегите ми като извършители на някакви действия е излъгала.

Очевидно имаме политическа поръчка срещу АТАКА, защото има противоречие между думите на Районната прокуратура - Варна и думите на Арнаудова, коментира Сидеров.

По думите му районната прокурорка на Варна твърди, че имало образувано някакво дело срещу неизвестен извършител и отказала да даде номера на Сидеров, защото националистите не били страна по това дело.

"Арнаудова казва, че ще ми иска имунитета на мен. Защо след като не сме страна и не сме извършили нищо, значи има някакъв заговор срещу АТАКА и този заговор е на високо политическо ниво - Главна прокуратура", коментира още лидерът на АТАКА Волен Сидеров.

Цялата история тук във Варна е политическа поръчка и тя е заръчана и се изпълнява скоростно от МВР и Прокуратурата, категоричен е лидерът на Атака.

Според него Арнаудова си е съчинила историята - Тя си е направила някакъв разказ и го е представила на обществеността. И сега всички медии гърмят, че ние сме страшни злодеи, допълва лидерът на националистите.