Робърт Плант заяви, че е "разочарован и объркан" от поведението на Джими Пейдж по повод на сагата около евентуалния реюниън на иконите Led Zeppelin.

Легендарният фронтмен неведнъж е споменавал, че не желае групата да се събере отново и че се надява знаменитият им концерт от 2007 г. в памет на основателя на Atlantic Records Ахмет Етергюн да си остане последният в шеметната им кариера. Пейдж обаче неколкократно е подхвърлял в публичното пространство, че му се иска с колегите му отново да се качат на сцената заедно. 

"Съчувствам му. Той знае, че може да влезе в новинарските заглавия всеки път, когато пожелае, но честно казано не ми е ясно какво се старае да постигне. Затова мога да кажа, че се чувствам малко разочарован и объркан", разкри The Golden God в свое ново интервю.

По-нататък вокалистът споделя, че преди 2 години е отправил предложение към китариста да работят заедно по нещо акустично, като това е било подадена от негова страна ръка. "Той обаче просто го подмина и не можахме да направим нищо читаво. Тежестта на очакванията бе твърде голяма", завършва изказването си един от най-значимите гласове в историята на рока.

Робърт Плант: Успехът е в свободата, а не в парите