Столичната полиция вече издирва 22-годишния Николай Стоянов Йорданов. Той е в неизвестност от следобедните часове на 14 юни, когато родителите му сигнализират в 9-то РУП. Тогава те отхвърлиха варианта момчето само да е избягало.

То последно е забелязано да шофира служебния си микробус - бял хладилен „Мерцедес - Вито" със софийска регистрация, в района на ж.к. „Овча купел".

Николай е висок около 1.75 см, с нормално, спортно телосложение, къса светлокестенява коса и кафяви очи. Облечен е с анцуг - сиво горнище с черни ленти на гърдите и черно шушляково долнище с марка Адидас. Обут е с маратонки.

Изчезналият няма криминални прояви, нито проблеми с наркотиците, споделя майка му. Когато е изчезнал, Николай носел у себе си 2000 лв. от дневния оборот на фирмата, в която работел. Неговите близки обаче твърдят, че сумата е много по-голяма. Заедно с него е изчезнал и служебния хладилен микробус.

Всички обаждания в деня на изчезването на Николай са били към познати номера и разпечатката с телефонните разговори не води до никаква следа.

Молят се гражданите, които имат информация за търсения младеж да се обадят на телефони: 112; тел. 982 01 90 и 982 03 67.