След деветчасово издирване столични полицаи откриха изчезналата 22-годишна Мария Владимирова. Момичето е намерено в землището на с.Казичене, премръзнала и в шок, съобщават от пресцентъра на МВР.

Мария е била изоставено гола от мъжа, с който живеела на семейни начала на детелината на Околовръстен път и Ботевградско шосе.

Приятелка на семейството разбрала за инцидента от мъжа, изоставил момичето, след разговор по телефона и уведомила родителите. Майката и братът на изчезналата цяла нощ я търсили безуспешно и едва към 4 часа подали сигнал в полицията.

Операцията по издирването на жената започнала тази сутрин веднага след подаването на сигнала от майката. В акцията се включили и екипи на Пето РУП, секторите „Издирване" и „Престъпления против личността" на столичната дирекция. В издирването участвали магистрални полицаи и кинолог, посочват от пресцентъра на МВР.

По-късно екип на сектор „Издирване" забелязал в безлюдна местност между аерогарата и с. Казичене, младата жена, увита в найлони, в шок от случилото се. Медицински екип й оказал първа помощ.

Предстои преглед при съдебен лекар за установяване на следи от насилие по тялото й, като според първоначалната информация най-вероятно младата жена е жертва на домашно насилие.

Мъжът, изоставил момичето, е задържан в Пето РУП още тази сутрин. Той е известен на полицията за кражби и блудство. Арестуваният е на 35 години и е задържан за 72 часа.