За 15 лева в Разград беше извършено жестоко убийство. Криминалисти от града съобщиха това, след като вчера намериха части от тялото на 60- годишен мъж, изхвърлени в крайградски водоем, информира bTV.

Като на филм, извършителите са разфасовали жертвата си и с такси са закарали останките до язовира.

Георги Георгиев беше изваден на парчета от водоема край Разград. Мъжът изчезнал още на 28 април, два дни по-късно е подаден сигнал за издирването му.

Установено е, че убийството е извършено в дома на 36-годишната Стефка Стоянова. Задържан е и предполагаемият извършител - Пламен Маринов. Той е стар познайник на полицията. В началото на годината излязъл от затвора след излежаване на присъда за грабеж и кражби. Причината за престъплението е абсурдна.

Кръстьо Сотиров: "Инцидентно скарване.за 15 лв., които липсвали от дрехите на Стефка".

Жената е била свидетел на престъплението и според полицията, е помагала на извършителя. Двамата са натоварили вързопите с разчлененото тяло в едно такси и ги закарали до водоема. Засега Стефка не е задържана. По информация на полицията се намира в дома на баща си.

Разследващите не изключват вероятността и на жената да бъде повдигнато обвинение. Убийството е безпрецедентно по своята жестокост за последните 10 години, уточниха разградски криминалисти с дългогодишен стаж.