На 03.09.2007 г., с пищен коктейл, отвори врати новият автомобилен търговско-сервизен комплекс на Fiat, Lancia и Alfa Romeo в град Хасково.

Инвеститор на проекта е „Ерато холдинг", който е дилър на „Ауто Италия" ЕАД за Хасково и региона.Новопостроеният комплекс се намира на околовръстния път Харманли - Кърджали, където на територия от 1 210 м2 са изградени автосалони и сервизен център на прочутите италиански марки - Fiat, Lancia, Alfa Romeo.

Сервизният център, оборудван по най-високи стандарти, включва отделения за гаранционно и извън гаранционно обслужване, бояджийно-тенекеджийно отделение, магазин за резервни части и кафене. Автосалоните и сервизният център са построени в съответствие с корпоративните изисквания на трите италиански марки, гарантиращи високо качество на предлаганите услуги.

Клиентите на комплекса ще могат да се насладят на последните модели от продуктовите гами на Fiat, Lancia и alfa Romeo, като освен до автомобилите ще могат да се докоснат и до култовите италиански мотопеди с марки Piaggo, Vespa и Gilera.

В момента в комплекса са заети 20 човека, като амбицията на ръководството е броят им да се увеличи до 50 постоянно заети души.

Източник: auto-press.net