В ново изявление по повод медийната разправия с бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, днес Делян Пеевски излезе с ново откровение:
„Патологичният лъжец Цветанов да обясни защо в полунощ на рождения ми ден ме привика в кабинета си и за какво ме натисна", заяви той пред сайта „Пик", визирайки нощта на 26 срещу 27 юли 2012 година.

Депутатът от ДПС отново потвърди, че е ходил поне 40 пъти при „доказания лъжец", когото обвини в „злоупотреба със служебно положение" и „оказване на натиск" по все още неопределена тема.

Вчера медийният магнат хвърли светлина върху честите си посещения при Цветанов в министерския му кабинет, а няколко дни преди това призна, че е използвал своите вестници, телевизии и онлайн издания за да „опъва чадър върху престъпни босове" по молба на втория човек в ГЕРБ.

Днес Цветан Цветанов за пореден път отхвърли твърденията на своя политически опонент, потвърждавайки за не повече от 7-8 срещи между тях. Бившият вътрешен министър обяви, че ще поиска справка в Министерството на вътрешните работи, която да покаже колко точно пъти Пеевски е влизал в сградата.