За първите 7 месеца на годината ЗОРА са реализирали ръст от 19,5% и са отворили 5 нови магазина - в Смолян, втори в Бургас, променена е локацията на магазина в Плевен, а магазинът в Габрово е преместен в триетажна сграда, на ново много по-добро място.

На 12 септември - петък, предстои откриването на магазина в Благоевград, като амбициите на компанията са насочени към приключване на годината с ръст приблизителен на постигнатия през първото полугодие.

Интерес към осъществяване на съвместни проекти със Зора проявяват някои от големите чуждестранни фирми зад граница. За 2015 предстои откриването на хипермаркет ЗОРА в строящия се Рlaza West в столичния жк Люлин. Планира се нарастване броя на търговските обекти на ЗОРА, като до края на 2015 година трябва да надхвърли 40.

В навечерието на 23-тия си рожден ден, на 12 септември в Благоевград отваря врати 34-тият магазин.

В 10 часа екипът ще посрещне своите първи клиенти в просторния двуетажен шоу рум, разположен в центъра на града, на улица „Александър Стамболийски" 77.

Той е с площ от 1000 кв.м., предлагащ повече от 6000 бр. артикули от почти всички популярни брандове бяла и черна техника от марките Sony, Samsung, Philips, HITACHI, LG, LIEBHERR, Aríston, Indesit Gorenje, Whirlpool, Rowenta, Solac, Tefal, Zelmer и още много други, както и на марките, на които ЗОРА е изключителен представител за България - Finlux, CROWN, TV HITACHI. X-tremer, IStyle

На разположение на купувачите са консултантите на ЗОРА, много полезни при намирането на баланса между цена и качество на стоката.

За клиентите са осигурени и редица услуги - безплатен транспорт в рамките на града, възможност за ползване на лизинг, сервизно обслужване.

За първите дни от старта на новия магазин са предвидени специални предложения и големи отстъпки, като за най-нетърпеливите при отварянето ще има подаръци - ваучери по 20, 30 и 50 лева.