Обикновено аз ходя там, където има проблеми, но ме помолиха да дойдем при вас, за да ви се порадваме. Дойдох с голямо удоволствие!", заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган на площада в село Брестовене.

Доган и ръководството на ДПС продължават предизборните обиколки в ключови за движението региони.

"Ако сме допуснали грешка, от името на централата ви моля за прошка", обърна се към хората Доган.

Той обаче подчерта, че не може да не се греши, когато има ускорено развитие - а понякога в това изпреварващо развитие, ние губим възможността да имаме истински опоненти, но и партньори.

Апелирам към всички, които са яли хляб от трапезата на ДПС, да не си правят майтап със съдбата
Доган

Но е така - този, който изпреварва времето си, не винаги постига добри резултати. Наказанието е едно и също както за този, който закъснява, така и за този който бърза, заяви още Доган.

В словото си той акцентира върху кадрите на ДПС - „за 17 години ние създадохме страхотен елит от подготвени хора. Този капацитет е толкова силен, че е трън в очите на нашите врагове".

ДПС лидерът изтъкна, че в младежката организация на ДПС от 25 хил души две трети са студенти или хора с висше образование и че това е разликата от преди 15-17 години и сега.

„Сега, ако човек не отворен, не е креативен, самата вълна, самата система в ДПС ще го отхвърли. Този елит е в основата на нашето бъдеще. И сега идеят е как да прехвърлим опита си в младите, защото ние инвестираме в носителите на бъдещето - младите, посочи още Ахмед Доган.