Повече от 3 милиона вече са посещенията в интернет страниците на сайта на Георги Първанов и Ангел Марин.

Това съобщиха от предизборният щаб на кандидат-президентската двойка.

В сайта на адрес http://www.parvanov.bg/, www.parvanov.eu, www.parvanov.org, www.parvanov.info, който беше пуснат на 22 септември тази година, малко след старта на президентската кампания, досега са регистрирани повече от 300 хиляди уникални посещения от страната и чужбина, се казва още в съобщението.

Най-голям брой посетители до момента е отбелязан на 9 октомври, когато уникалните посещения в сайта са били почти 35 хиляди.

Посещения в сайта са регистрирани от цял свят, като най-много те са от САЩ, Великобритания, Канада, Германия, Швеция, Франция, Италия, Гърция, Норвегия, Румъния, Холандия, Албания, Испания, Чехия, Словакия, Македония.

В интернет страницата посетителите могат да открият подробна информация за дейността на президента и вицепрезидента през техния първи мандат, както и подробности за програмата на Георги Първанов и Ангел Марин в хода на президентската кампания.

Посетителите в сайта могат да се запознаят и с новините от предизборните им срещи най-късно до един час след тяхното приключване.

Сайтът разполага с wap версия на новините за тези, които искат да следят предизборната кампания чрез мобилния си телефон, съобщава БТА.

В раздела фотогалерия могат да бъдат открити моменти от официалните срещи на президента и вицепрезидента през изминалия мандат, както и снимки от техните лични архиви.

В страницата има раздел "Искам да помогна". До този момент повече от 100 младежи са изявили желание да се включат в кампанията като доброволци. Страницата има и версия на английски език, която се обновява едновременно с тази на български.