Sony разказва за новия супер тънък и лек VAIOTM Duo 11

  • Дизайнът Surf SliderTM преобразува многофункционалния UltrabookTM компютър в таблет, само с едно движение
  • Тънък и лек: той тежи само 1.3kg и е тънък по-малко от 18mm
  • 29.4cm (11.6") широк Full HD сензорен екран
  • Можете удобно и прецизно да пишете на ръка с помощта на цифровата писалка
  • Произведен в Япония с качествена изработка, която само Sony може да осигури


Многофункционален компютър, снабден с процесори Intel® CoreTM от най-ново поколение.

VAIOTM Duo 11 поставя докосването и писането на ръка по екрана в основата на работата с вашия Windows 8. Пишете, скицирайте и работете с медията и приложенията върху чувствителния, сензорен, супер ярък Full HD OptiContrastTM панел.
Уникалната, отчитаща различния натиск на ръката цифрова писалка, осигурява приятното, изразително чувство от писането на ръка директно върху сензорния екран.

Възможността да сменяте връхчетата на писалката ви позволява да избирате измежду твърдо или по-меко писане.

Допълнителната плоска батерия удължава живота на вградената батерия и също съдържа специално място за съхранение на цифровата писалка.

Независимо от своя тънък дизайн, VAIOTM Duo 11 е готов за бизнес употреба с всички необходими интерфейси, включително Bluetooth® Smart Ready, USB 3.0, HDMI, Ethernet и VGA видео изходи. Не са ви необходими допълнителни адаптери, за да свържете проектор или помощен монитор: всичко това е осигурено.

Функцията Active ClipTM ви позволява лесно да изрежете снимки и графики, без да е необходимо да притежавате специални умения за редактиране на изображения.
Просто очертайте грубо около контурите на избраната снимка с цифровия стилус. Active ClipTM използва технология, разработена от Sony, която автоматично разпознава контурите и изрязва фона. След това поставете ясно очертаното изображение направо в желания документ или презентация.