Полицията издирва мъж от село Лешница за побоя и убийството на магистрала „Струма" вчера.

По информация на БГНЕС името на основния заподозрян за убийството - Емил Чачев - Ембака.

По неофициална информация се издирва и втори мъж, за който се предполага, че му е помогнал при убийството, съобщава Нова телевизия.

Тази сутрин някои агенции съобщиха, че един мъж се е предал тази нощ на полицията в Сандански. От МВР не потвърдиха информацията. Така че - явно все още няма задържан за убийството на работника по строителството на магистралата.

оОчевидци на нападението са дали показания, че убиецът е пътувал само с жена си и детето си, но след като се е разгорял конфликта на магистралата е извикал свои приятели на мястото.

Припомняме, вечра Николай Чивиев почина в болницата в Сандански след като бе пребит на Лот 4 на АМ "Струма". 47-годишният Николай Чивиев е бил убит с един удар с камък по главата му.

47-годишният мъж е работил на фирма "Агромах" и е отговарял за транспорта.
Мъжът платил с живота си, защото не позволил преминаване през ремонтиращата се отсечка на магистралата "Струма" между Сандански и ГКПП Кулата.

Версията на Методи Башев, управител на строителната фирма, е друга - работникът е бил пребит от четирима мъже, движещи се с лек автомобил "Сааб", тъй като им отказал да преминат през ремонтирания участък.

Четиримата мъже в автомобила продължили да настояват да преминат през забранения участък и след категоричния отказ на работника да ги пусне, слезли от автомобила и трима започнали да му нанасят побой с ритници и юмруци. А четвъртият извадил от багажника най-вероятно крик, с който го ударил по главата.

По непотвърдена друга информация убийството е извършено пред съпругата и детето на убиеца, които също били в автомобила му.