Култовата британска трип-хоп банда Morcheeba ще е хедлайнерът на 20 юни на фестивала ParkLive. Второто издание на фестивала ще се проведе от 18 до 20 юни.

Morcheeba пристигат за първия си концерт у нас със своята първа вокалистка - жената с най-нежния глас Skye. Тя отново се присъединява към братята Пол и Рос Годфри, след като през 2003 г. реши, че ще се отдаде на солова кариера.

А участието им на ParkLive ще е едно от първите изяви на бандата в новия стар формат, подобно на участието на Lamb на Park Live през 2009 г. Именно със Skye в средата на 90-те Morcheeba спечелиха световната си популярност, а първите им два албума "Who Can You Trust? И Big Calm покориха сърцата на хилядите фенове по целия свят.

Така след продадени над 6 млн. албума, българската публика ще се докосне до невероятната им музика, в която се преплитат трип-хоп, рок, ритъм&блус и поп. Нежни, меланхолични, но едновременно с това зареждащи и позитивни, Morcheeba ще зарадват родните фенове в последния ден на фестивала.

До 30 април или до изчерпване на количествата всеки може да закупи билет за второто издание на ParkLive fest на промоционална цена. Еднодневните билети са по 35 лв., а цената на пропуска за целия фестивал за всички сцени и дни е 70 лв. След края на промо билетите до 18 юни, цените стават съответно 45лв. за еднодневен и 80 лв. за тридневен, а на място билетите ще са по 55 лв. и 90 лв.