Легендарните Gipsy Kings ще гостуват в България през октомври, съобщават от Most of Evil.

След далечното им гостуване през 1993 г., кралете на Фламенко музиката се завръщат в оригиналния си състав, за да изнесат незабравим концерт пред българската публика на 1 октомври в зала Универсиада от 20ч.

Основателят на легендарната група Николас Рейес, неговите братя и невероятни фламенко танцьорки ще накарат кръвта ни да закипи с незабравимите си хитове Bamboleo, Volare, Djobi Djoba, Baila Me, Bem Bem Maria, Un Amor и много други.

Успехът за Николас и брат му Андре Рейес идва през 1987 след издаването на първия им албум Gipsy Kings, който включва вечните хитовете Bamboleo, Djobi Djoba, Un Amor и за кратко време се превръща в мултиплатинен.

В наши дни съществуват много варианти на Gipsy Kings като Gipsy Kings Family  (които гостуваха в страната ни през 2008) и т.н. „Новите Gipsy Kings", но нищо не може да замени оригиналния глас, чувство и емоция, които създават Николас и компания.

Билетите за събитието се разпространяват от днес в мрежата на Eventim, магазини Germanos, Техномаркет, Пикадили, Office 1, магазини Orange и др. на цена 80 лв. правостоящи, 90 за седящи места и VIP сектор от 350 места пред сцена на цена 100 лв. За най-големите почитатели първите 200 билета ще са на промоция от 70 лв. за правостоящи и 80 за седящи места. За да се създаде комфорт за зрителите, ще бъде пусната ограничена бройка от 2000 билета.