От партията на Бареков „България без цензура" обявиха официално, че ще се явят самостоятелно на парламентарните избори, коeто означава, че прекратяват отношенията си с ВМРО.
Припомняме, двете формации се явиха заедно на евровота, като дори вторият във ВМРО Ангел Джамбазки влезе в Европарламента.

Настъпва ли хаос в Барековата партия?

Още...

Към 14.00 часа на 23 юли 2014 г. всички 31 областни ръководства на ПП „България без цензура" изпратиха своите становища, в които ясно и категорично изразяват желанието си ББЦ да се яви на предсрочните парламентарни избори със самостоятелна регистрация, се казва в изявление на партийната централа на ББЦ.

По-рано днес стана ясно, че утре ВМРО се събират, за да решават коалиционни въпроси, като най-вероятно ще бъде обявен съюзът им с НФСБ.

Бареков вече обяви за „коалицията на смъртта" бъдещия съюз между ВМРО и НФСБ, като според бившия журналист целта е той да действа като патерица на ГЕРБ и ДПС в следващия парламент.

Междувременно Бареков обеща в началото на другата седмица да изнесе пред цялата българска общественост на специална пресконференция в София всички документи от архива на МВР за престъпните връзки на Бойко Борисов с ключови дейци на прехода, Държавна сигурност и ДПС. В тях се съдържат данни и факти за десетки извършени убийства от 1986 г. и по време на целия злополучен преход.

Той дори се зарича, че ако не получи подкрепа от българските медии, доброволно ще се оттегли от политиката.