Първият албум на Невена Цонева /победителката в Music Idol/ излиза на 16 ноември от „Вирджиния Рекърдс". Дискът се казва „Без страх" и включва десет песни плюс един бонус трак.

„Този албум е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало", вълнува се преди премиерата Невена. „Не ме е страх да го посветя на всички, които ме обичат. Ще съм много щастлива, ако феновете го харесат."

Продуцент на диска е Миро Гечев от студио 2AM. Качествените записи, смесването и мастеринга са направени в Горан Йекнич студио.

Текстовете на песните в албума са дело на Руши Видинлиев, Ваня Щерева, Ивайло Вълчев и Лора Владова.

Композициите са специално подбрани за Невена и са на някои от най-успешните автори в Европа и Америка. В албума има балада по текст и музика на Даян Уорън - авторката на хитове като "Unbreak My Heart" на Тони Бракстън и "Could I Have This Kiss Forever" на Уитни Хюстън и Енрике Иглесиас.

В дебютния албум на Невена има и три дуетни изпълнения: „Жестока" заедно със Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд, „Всеки път обиквам те" заедно с Теодор Койчинов и „Къде гледаш" с Пламен Пътов.

В парчето „Удобният момент" по текст на Руши ще чуете китарата на Иван Лечев, а зад барабаните е Венелин Венков.

Първи сингъл от албума е „За тебе песен нямам", чийто силен видеоклип на режисьора Александър Моллов вече завладя родния тв ефир.