Да се разстреля 8-ми март - празник, възникнал от социалистическо движение и утвърден от комунистически строеве.

Всеки знае, че на празниците е позволено да възникват само в утвърдените за целта времеви пояси и среди. Как може някаква си Клара Цеткин да предлага празник. Виж примерно някой от наше време като Цанко Цветанов или Глория да го беше измислил, би било нещо друго. Или поне да беше от времето на Френската революции и гилотините. Светата инквизиция също е дала много добри идеи. За Нерон да не говорим - той какви празници е измислял!

Реват ми тука, значи, че за много хора било приятно и красиво. Какво красиво, бе. Червеното може ли да е красиво. Червените рози са най-коварни, щото те забаламосват и после- БОЦ и край- кръв. А червеното вино, да не говорим. Пиеш си, кеф ти е, пак си пиеш и ... хоп, падаш мъртъв. Иди после се надявай червеното знаме да те прероди.

Червеното изключва естетика. Я погледнете тези профани- Вапцаров и Смирненски. Какви дебели гуши. Какви груби, дребни душици без грам романтика. Какво разбират те от женски празници. Гръмват значи Вапцара, а той после вампирясва да тормози жена си в съня и. Пролетта на единият му била бяла; на другия, Витоша- 'теменужен остров в лунносребърни води'. И това ако не са комунистически халюцинации. Аман от Гаврошовци!

Най-хубавите празнични дни са в Англия. Тук се казват Бенк Холидейс. Пълна анонимност. Поквареното Рождество Христово е заменено с Кристмас Шопинг. Имат разбира се и Свети Валентин. И тук става яко шопинг обаче. Така че всичко е точно. Колко хубаво би било да убием ретроградния 8-ми март и на негово място от пепелта да се издигне един голям... МОЛ! един хубав, съвременен, наш си български Ден на МОЛА!

Та къде съм тръгнал аз, изтърсак с изтърсаците, да утвърждавам 8 март. Кой ми е дал право да коментирам с тези предци дето бяха абонирани за Белене. Тръгнал предателят да ми лети с Червените Ескадрони.

Ще лета не, ами и ше се пукам. 8-ми март е прекрасен празник. Носи усмивка и си е за нашата душа. Всеки случай много по истински и красив от Свети Валентин. Не че имам нещо против- и Валентиновия празник и Трифон Зарезан имат корени в езическите вакхални пролетни чествания. Бих приел и Вальо, значи, но по- скоро като общ празник: Трифон и Валентин се Нарезали. Това ще бъде най-точно.

От както се помня честитя с най-голямо удоволствие 8ми март: на пра-баба ми, на баба ми, на майка ми, на леля ми, на сестра ми, на съученичките, на жена ми, на бившата жена, на много жени. Е как една жена не видях дето да и е било неприятно, че и честитя. Виждах само усмивки. Само вчера една кръстоска между Клара Ц, Роза Л, Цола Д и Жана Д изпадаше в транс как ‘ах моля' 8ми март унижавал жената. 'Какъв ти тук ужас', те пеят и се радват жените, 'това е прекрасно, нали?'... Радостта на 8-ми се предава и индивидуално и в колектив. Няма пренебрегнати! Вие такова настроение в колектив на Запад да сте виждали?

Може и да видите. Днес целият женски колектив от офиса под строй заминава на тържествен обяд в Кафе Руж. 8-ми март е задължителен! Аз само- комунягата шеф - ще отговарям на 5 телефона! За да живее 8-ми март!