Вратарят Здравко Чавдаров и полузащитникът Четин Садула повече няма да бъдат футболисти на ЦСКА. Двамата не са нужни на главния мениджър Милен Радуканов и ръководството на червените е започнало преговори с тях за прекратяване на договорите им.

Здравко има договор до юни 2012 г. и ще получи известна сума като компенсация, ако склони да разтрогне. Четин Садула със сигурност ще се върне в Калиакра, откъдето дойде на „Армията" в началото на годината. Тогава ЦСКА плати 100 000 лева за него, но юношата на Левски не успя да се наложи в състава и престоят му при червените е провал.

При него има и друг вариант, ако контрактът му не бъде скъсан - да бъде преотстъпен в тима на Адалберт Зафиров за една година. Очаква се пълна яснота около бъдещето на двамата футболисти да има още до края на днешния ден. Ясно е обаче, че те няма да са част от отбора през новия сезон.

В същото време привлеченият от Пирин защитник Александър Дюлгеров бе преотстъпен официално на Монтана go края на сезона. Той ще се върне в ЦСКА следващото лято.