Юношите на Лудогорец до 19 години получиха още един урок в младежката Шампионска лига. След поражението с 0:4 от Ливърпул, сега надеждите на разградчани паднаха с 0:3 от Реал Марид на стадион „Георги Аспарухов".

Резултатът можеше да е и по-голям, ако нападателите на игралият в черно „бял балет" подхождаха по-сериозно. Хубавото за  юношите на Лудогорец все пак бе това, че те показаха по-добра игра и най-вече повече смелост в сравнение с миналия си двубой срещу „мърсисайдци".

Реал откри още в 20-ата минута. След центриране отдясно, защитата на „зелените" не успя да изчисти топката, тя отиде у Седрес, който със силен шут откри.

Десетина минути по-късно Цвятков можеше да изравни, след като остана очи в очи с вратаря на испанците, който обаче успя да избие.

Попадението, което пречупи домакините дойде в началото на втората част. Ласо премина през центъра на отбраната на Лудогорец, която не го спря и опъна мрежата зад вратаря.

От тук до края на мача Реал държеше напълно инициативата в свои ръце и можеха да вкарат повече голове, ако не бяха няколко доста несериозни изяви на тарана им Майорал.

В последната минута на редовното време пък падна и третия гол. Ласо бе изведен от резервата Харпър сам срещу стража Господинов и не пропусне да наниже още един гол.