Всички политици от десницата, които отиват при Кунева, са кебапчийски котараци. Това заяви Мартин Димитров по повод потвърдилия се слух, че Найден Зеленогорски ще се присъедини към движението „България на гражданите".

Припомняме, знаковата за СДС фигура обяви преди дни, че подава оставка като заместник-председател на партията. По-рано днес той потвърди пред БТА, че ще се присъедини към политическия проект на Меглена Кунева.

В ранния следобяд от НИС на СДС призоваха всички, които не чувстват СДС като своя кауза да свалят маските си и да заявят публично своите политически намерения.

Лицемерието не е ценност на СДС, подчертават от там, изтъквайки, че СДС не е и няма да бъде лидерска и апаратна партия. СДС е общност на личности със свободен дух и съзнание, отстояващи принципи и ценности.

Нека всеки, който не се чувства част от тази общност, намери своя път там, където смята, че ще е най-полезен и пълноценен, допълват от там.  Нека всички, които искат или са поели ангажименти да подарят СДС някому, да не се крият зад оставки, а да направят крачката сами и с чест да извървят пътя си. Ако те се ползват с доверието на демократите, те сами ще ги последват, заключват от партията.