"Още по-горещо шоу ви очаква на 10 февруари в зала 1 на НДК", закани се добре познатия на българската публика Хулио Алберто Фернандес, солист на шоуто Live From Buena Vista - The Havana Lounge.

Този път в България, той ще пристигне заедно със съпругата си - Ребека, която обича да го придружава навсякъде. Целият състав вече толкова е свикнал с нея, че по време на един от спектаклите, човекът, който обявявал имената на солистите, вместо да извика "А сега - Хулио и Тереза, казал - Хулио и Ребека!".

Тази и още забавни истории сподели самият Хулио Алберо Фернандес в разговор с организаторите от Жокер медиа, по повод предстоящият спектакъл през февруари.

Тереза Гарсия Катурла пък ще бъде придружена от сина си Йоханес Гарсия , който също е един от музикантите в шоуто.

Посланиците на кубинската култура по света, както звездите определят себе си и самото шоу, никога не забравят първоначалните герои от Buena Vista Social Club и основатели на Live From Buena Vista - The Havana Lounge - Рубен Гонзалес и Пио Лейва.

"Buena Vista Social Club даде началото на един път - и ние и много други като нас, тръгнахме по него", споделя Хулио Алберто.

Билетите за шоуто вече са в продажба - ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg и в магазините на Office1Superstore,M-Tel, Orange Center и в Билетен център в НДК. Те са на цени между 25лв и 90 лв.