Няколко цървула назначават друг цървул за главен прокурор. С тези думи Николай Колев - Босия, който оглави т.нар. „Доматена революция" у нас, коментира днешната процедура за избор на главен прокурор.

Той предположи, че най-вероятно за такъв ще бъде избран шефът на Окръжният съд в Пловдив Сотир Цацаров. „Това не е нормално, но най-вероятно него ще изберат, нищо, че е масон и с жена му не са си плащали данъците две години", възмути се Босия и добави: „Така държава не се прави".

Той не пропусна да отправи критиките си към Бойко Борисов и Цветан Цветанов. „Не може от тиквено семе да се ражда премиер и от футболна топка - вицепремиер. Това не е нормално", категоричен бе Николай Колев.

Той обясни мотивите си да започне доматените протести първо срещу изпълнителната, а след това и срещу съдебната власт: „Правя това, което смятам за редно. Никой на сила не карам. Ако искат да падат още по-дълбоко в блатото и да чакат месията, нека го правят. Аз месия не чакам".

Николай Колев - Босия мина през Висшия съдебен съвет на път за ДКЕВР. Той обясни, че отива при държавния регулатор, за да изиска всички документи, свързани с топлофикация и предоставяните му лично на него услуги от дружеството. Той изрази учудване защо всички медии се занимават и снимат „тези цървули вътре", а подминават Чавдар Янев, който от няколко седмици е в гладна стачка и живее в палатка пред ВСС в знак на протест срещу топлофикационното дружество.