Инвестирала съм над 2 000 000 в работни станции и сървъри и с тъпи измислени фирмички, ПР-и и медии не работя!"

С това изречение инж.Ваня Тучева, председател на УС на АИИТЗПБ, завършва дълъг текст, изпратен до news.bg, с искане да се публикува като опровержение, както и - „да изразя възмущението ни от гнусните лъжи, които се разпространяват в медиите.

Припомняме, става въпрос за скандалния факт, който описахме в края на миналата седмица. А именно, огромното ни учудване как в сайта, наречен интернет платформа - www.it-farmer.bg, могат да бъдат вложени 2 млн. евро, както твърди инж. Тучева по време на събитие от 12 юни, а и в настоящия текст - опровержение.
Дори предположихме, че може да е станала фактологическа грешка - парите да не са толкова или пък сайтът да не е този.

News.bg няма да публикува "опровержението", тъй като в него се описват взаимоотношения между АИИТЗПБ и персона, за и от която нюзът не е публикувал нищо, както и поради факта, че не се опровергава нищо от това, което споделихме с аудиторията си.
Единствената връзка с темата на нашите дописки е последното изречение от текста на инж. Тучева, с което именно започва и настоящата публикация.

Освен това, продължава да стои със страшна сила въпросът двата милиона евро в сайта www.it-farmer.bg ли са инвестирани и защо въпросният уеб продукт парадира с Националния Герб и символа на Европейския съюз.

Пак ви показваме така начерения сайт: