След семейните драми и раздели в Атака, ситуацията в партията на Волен Сидеров премина на следващия крими етап. В кулоарите на парламента лидерът на партията се оплака, че партията е обрана, този път от вътрешен човек.

Сидеров окончателно скъса с ГЕРБ
Още...

В деня, в който решава да изостави лидера си, Петър Хлебаров - партийният ковчежник - минава през НС, издебва момент, в който е сам и прибира документи и пари от партийната каса.

Хлебаров е бил човекът в партията, който събирал допълнителните 1450 лева, които се дават на депутатите за сътрудници и други разходи на народните избраници.
Оказва се, че той забравил да се отчете за тези пари в последните два месеца, обясни Сидеров.

Днес в НС вече независимият депутат призна греха си пред журналистите. Взех документите, за да не ги използват срещу мен, поясни Хлебаров. Основно депутатът прибрал фактури на партията, които пак според него били напълно законни.

Хлебаров обеща да върне откраднатото с приемно-предавателен протокол. Според него е взел само 4 000 лева заедно с документите. Според лидера на атакистите обаче парите са много повече. Става въпрос за над 40 000 лева, категоричен е Волен Сидеров.

Още вчера лидерът на Атака е подал сигнал до главния прокурор. Попитан защо му се е доверил, атакистът посочи, че преди време Петър Хлебаров е бил сред депутатите, декларирали официално вярност към партийната кауза. Освен това не са сменени ключалките на касата, защото кражбата е станала в деня, в който Хлебаров изменил на лидера си.