Според ГД „ГРАО” общият брой гласоподаватели, включени в избирателните списъци за националния референдум на 27 януари 2013 г., са били 6 949 120 души. Според говорителя на ЦИК Камелия Нейкова сега, една година и три месеца по-късно, в избирателните списъци са включени 6 553 000 души.

Лисват близо 400 000 души. Къде са те? Или, по-точно, какво е била причината тези хора да фигурират в списъците, а после да ги няма в тях. Може би са починали вследствие на убийствена пандемия? Емигрирали ли са?

Или просто преди са били „мъртви души”, които след алармирането на обществото от Центъра за демографска политика сега са извадени от изборната игра?

Нужен е отговор. Според НСИ към 31.12.2013 г. децата и тийнейджърите до 15 години у нас са 996 144, следователно общият брой  на непълнолетните до 18 години сега е около 1 200 000 души. Ако приемем за достоверен обявения в сайта на ЦРУ (www.cia.gov) общ брой 6 924 716 души на населението на България, което е най-правилно, при положение, че самият шеф на НСИ г-жа Ренета Инджова посочи категорично нервността на статистическите данни от Преброяване 2011, и извадим от този брой българите до 18 години, ще получим числото на българите-избиратели над 18 години, то е 5 725 000 души. Това число обаче твърде много се различава от обявения от ЦИК в избирателните списъци брой на избирателите - 6 553 000.

Разликата е цели 828 000 души! Какви са тези хора? Според нас това са „мъртви души”, фиктивни избиратели, избиратели, които не съществуват, но които могат да бъдат „преброени” в нечия полза при избори. Какво ли мислят Орешарски и така наречената „държавна глава” за тях?

На практика изборите за Европарламент са фалшифицирани още преди да са проведени. Припомняме още и игнорирания бeз обяснения от властите и от техните подчинени институции безумен скандал с фалшивите подписи при регистрацията на политическите партии за тези избори. Налице са огромни реални измами, това е факт.

Напълно ясно е, че изборите са предварително опорочени, че те няма как да отразят правилно вота на българския народ и в Европейския парламент България ще се представлява от хора, които не са избрани от българските избиратели. Въпросът е, пак ли ще понесе Европейският съюз измамите на българската политическа мафия?