Около обяд временно беше преустановена възможността за гласуване за „Трети годишни награди на списание Блясък" на интернет сайта на списанието - www.bliasak.bg.

Преди обяд броят на гласуващите в сайта е нараснал многократно за кратък период от време, като прави впечатление, че в една от категориите винаги се е гласувало само за една от номинираните снимки.

Категорията е „Тяло на Блясък", където номинирани са Камелия, Глория, Венко от Групата, Станислав Илиев - Финдо и Роси Иванова.
Системата, която следи гласуването, е отчела над 10 пъти нараснал вот.

Администраторите на сайта са били принудени временно да блокират гласуването, за да запазят истинността на вота.

От името на всички колеги, които работят по проекта бих искала да поднеса извинения на феновете за причиненото неудобство.
Специален екип работи по отстраняването на нереалните гласове
, натрупани в тези десет минути, както и за бързото възстановяване на възможността да се гласува.

Обмисляме дали да не отстраним номинираната снимка от категорията като закрием „Тяло на Блясък" или гласуването в нея да започне отново, заяви Анна Кожухарова-Мариянска, Директор Издания в „Санома Блясък България" АД.

На 13 декември списание „Блясък" ще раздаде годишните си награди за трета поредна година.

Номинираните ще се състезават в 9 категории "Усмивка на Блясък", "Блясък в очите", "Тяло на Блясък", "Целувка на Блясък", "Поза на Блясък", "Скандал на Блясък", "Звездна двойка на Блясък" и "Удар на годината".

Победителите се определят чрез гласуване на читателите на сп. „Блясък" на адрес www.bliasak.bg.