Прави се втори оглед на местопрестъплението на снощното убийство. Това стана ясно от коментара на МВР шефа Веселин Вучков в кулоарите на НС.

Категорично според вътрешния министър Боби Белята е убит (припомняме, появиха се версии, че може да е самоубийство, б.р.).

Припомняме, сигналът за разстрела на бившия автомобилен състезател Борис Борисов-Боби Белята е получен на тел. 112 снощи около 21.30 часа. Тялото му е намерено до колата му, в близост до бензиностанция край езерото в Казичене.

Боби Белята е арестуван през 2009 г. в хотел „Кемпински Зографски" в рамките на операция на ГДБОП срещу група за търговия с наркотици, изнудване, лихварство и грабежи, свързана със Златомир Иванов - Златко Баретата. Други информации го свързват с Христофорос Аманитидис-Таки.

МВР шефът призна, че има свидетел. Дали обаче този човек е очевидец или не, той не можа да каже. Тепърва щели да се уточняват тези детайли.

Вучков не знаел дали свидетелят е близък до убития Борис Борисов. Не можа да каже и дали убийството е заради разчистване на наркопазара. Не можа да каже и какъв е мотивът за убийството.