6-годишно момче от село Микрево, община Струмяни, е в неизвестност от 4 дни, Иванчо Синанов е изчезнал на 20 юни, пише „Струма".

Без резултат го издирват близки, приятели и роднини на семейството. За последно момчето е видяно в гробищния парк на селото след погребение на възрастна жена. Оттогава никой не го е виждал. Сигнал за изчезването на шестгодишния Иванчо е подаден на телефон 112, както и в РУП - Сандански.

Вчера униформени с кучета се включили в издирвателната акция. До късния следобед вчера малчуганът не бе открит.

Това е втори случай с изчезване на дете на фамилия Синанови. Преди година и половина по-големият брат на Иванчо бе в неизвестност два дни. Намерен бе в землището на с. Микрево.

„В операцията по издирването на Иванчо се включиха и жители на Сандански", съобщи Тони Ангелов, председател на „Евророма" - Сандански.

„От четири дни не сме спали. Обиколихме целия район. Няма нито следа от синчето ми. Ако нещо се е случило с него, поне щяхме да открием обувки или дрехи. На нищо не се натъкнахме. Иванчо е много умно дете. Не се е случвало досега да бяга от дома. Имам 8 деца, всички са ми еднакви. Най-малкият е на осем месеца", споделя майката на изчезналото дете.