Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки заминава утре за Сливен, за да се запознае на място с проблема с водоснабдяването на града, както и с ескалиращата циганската престъпност.

Джамбазки ще участва в конференция за водния проблем на Сливен, в която ще изложи възможностите за решаване на въпроса със сметките за вода на циганското население в града.

Вчера Джамбазки, който е и председател на общинската комисия по ред и сигурност в София, обяви плана си за премахване на гетата на бул.„Европа" и т.нар. Виетнамски общежития и заселването на обитателите им в бивши казармени райони извън града.

Стотици жители на Сливен се събраха на централния площад пред общината в града, за да изразят своето недоволство от действията на градоначалника Йордан Лечков.
                         Още..

Свинщина се случи днес в Сливен - побой между цигански агитки на живо в ефир на национална телевизия, коментират още от ВМРО. „Тъжното е, че днес страните в срамни конфликти изведоха тълпи цигани да защитават финансовите им интереси. Както вероятно са били извеждани да гласуват.", се казва в съобщение до медиите.

Спор за пари по обществени поръчки премина в цигански изстъпления. И циганите за кой ли път са използвани за политически игри.

Ставащото днес в Сливен е ясен признак на разпада на българската държавност. И подобни случки чакат държавата ни в бъдеще, ако не се осъзнае, че най-голямата опасност в идните години е демографска катастрофа и ценностния упадък, които правят възможни сблъсъци като днешния, алармират от ВМРО.