Участниците ни от детската Евровизия Крисия, Хасан и Ибрахим бяха тържествено посрещнати на летище София, съобщава БГНЕС.

Припомняме, Крисия Тодорова и близнаците пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови донесоха на България най-големия успех в историята на детската Евровизия. С песента си „Планетата на децата" те спечелиха престижното второ място в Малта. Песента им събра 147 точки. Конкурсът спечели представителят на Италия Винченцо Кантиело със 169 точки с песента „Твоята първа голяма любов".

Пред камерите на летището Крисия сподели, че не е очаквала, че ще се спечели, но се радва да бъде на едно от челните места. Тя призна, че е доста уморена, но въпреки вълнението е успяла да поспи след концерта снощи. „Уморена съм, но и доволна. Не съм очаквала първото място, не съм разочарована, аз съм щастлива", сподели още Крисия.

На въпрос има ли желание отново да участва в Евровизия, Крисия отвърна: „Да, когато порасна". Тя изтъкна, че е направила каквото може за победата в Малта.

За да посрещнат Крисия и близнаците Хасан и Ибрахим на летището освен техните близки, бяха дошли и десетки непознати с български знамена и букети.

Близнаците Хасан и Ибрахим споделиха, че им е било много лесно на голямата сцена, защото са свикнали.

„Крисия се справи великолепно, Хасан и Ибрахим нямаха никакви проблеми", коментира Евгени Димитров - Маестрото.