Как Красимир Горсов харчи парите, събрани в дарителската сметка за лечението на дъщеря му Мануела?

Този въпрос зададе Би Ти Ви, които излъчиха кадри от скрита камера, как Красимир играе на ротативки в столично казино.

Сигналът за това бил подаден от зрители, пожелали анонимност.

Според репортажа бащата на Мануела залага големи суми, а загубите покрива с пари от сметката за лечението на дъщеря си, които бяха събрани от фирми и граждани в благотворителна акция.

Припомняме, по въпросната сметка бяха набрани 270 хиляди лева, като Мануела вече 4-ти месец е в израелска клиника, за което Горсов плаща по 900 долара дневно.

Самият той обеща да докаже с документи, че пари от сметката за Мануела са използвани единствено за лечението.

"Няма да се закълна, защото аз съм човек, който вярва в тези неща. Аз ще го докажа с документи", посочи Горсов пред Би Ти Ви.

Още в началото на благотворителната кампания той беше категоричен, че от тази сметки пари няма да се теглят, а ще се превеждат само по банков път.

Преди няколко дни и фондация "Развитие", която заедно с "Уеб медия груп" организира кампания по набиране на средства, преведе събраната сума по сметката на Мануела в Пиреос банк.

Припомняме, на 5 август се навърши една година от катастрофата, предизвикана от Максим Стависки, при която загина Петър Петров от Сливен, а 19-годишната Мануела пострада тежко, изпадна в кома, от което състояние още не е излязла.

Трагедията на нейното семейство трогна българите, които активно се включиха в кампанията по набиране средства за скъпото лечение на младото момиче.

Макар че лекарите бяха скептично настроени за възстановяването й, Красимир Горсов и съпругата му, която неотлъчно повече от година е до дъщеря си по болниците, категорично заявиха, че ще се борят до край и ще направят всичко възможно Мануела да получи най-доброто лечение.

Пред News.bg Красимир многократно е заявявал, че всеки дарен лев ще отиде за дъщеря му, а когато тя се оправи, всички пари, които ще останат, ще бъдат дадени за лечението на други деца в нейното състояние.

Припомняме, в края на септември е делото във Върховния касационен съд, с което се обжалва условната присъда на Максим Стависки.
Красимир Горсов и адвокатите му искат световният шампион да получи ефективна присъда.

Многократно бащата на Мануела е заявявал, че Максим, макар и да е обещал, с нищо не е помогнал за лечението на дъщеря му.