ГЕРБ нямат нужда от патерици. Това стана ясно от коментара на партията на Бойко Борисов по повод изказванията на лидера на ББЦ Николай Бареков в парламента.

Красимир Велчев призова хората да не се поддава на поредните лъжи и манипулации. На БДЦ е дадена една комисия, а на АБВ 2, опроверга той част от твърденията на Бареков. Стана ясно, че герберите не пренебрегвали хората му. Ние се отнасяме с уважение към всички парламентарни групи, посочи Велчев.

Той пожела на Николай Бареков да понесе отговорност за костинбродската афера и за настоящите си лъжи, за да видели хората, че не може така безнаказано да се манипулира общественото мнение.

Двамата депутати, изгонени от ДПС, по думите на Красимир Велчев не са отлюспени с цел да се подкрепя ГЕРБ. Нищо общо нямаме с ДПС, категоричен бе той. Ние с никого не правим уговорки, заяви Велчев. Герберите нямало да водят разговори с изгонените от ДПС. Хората на Борисов разчитали само на своите депутати.

Не ни трябват никакви патерици, намеси се и Цвета Караянчева. Що се отнася до стабилността на държавата от ГЕРБ биха разговаряли с всички формации. Ще се приемат само разумните идеи.