Нов скандал е на път да разтърси Ботуша, след като една от „бившите" на италианския премиер Силвио Берлускони показала негови скандални фотографии пред известно италианско списание.

Твърди се, че снимките са направени от една или няколко от жените, присъствали на т.нар. партита "бунга бунга" в имението на Берлускони край Милано. В италианските медии се появи информация, че списания и фотографски агенции са започнали война за това кой ще плати повече, за да се сдобие със снимките, като началната сума била 1 милион евро.

Адвокатите на министър-председателя заявиха, че ако подобни снимки съществуват, то те категорично не са истински, съобщава Life News.

Списанието, на което са предложени първоначално, обаче отказало да закупи материалите, защото те са направени на територията на частна собственост и са незаконни.

За вечеринките на вилите на италианския премиер се носят легенди. Десетки красавици са опитали от насладата да бъдат VIP гости на прочутите партита до сутринта.

В отговор на обвиненията министър-председателят заяви, че обича жените и не вижда нищо лошо в това. Той дори обича да говори по теми, които жените често избягват.

Съвсем скоро Силвио Берлускони бе забъркан в поредния скандал с непълнолетни момичета. Според разследващите той нееднократно се е възползвал от услугите на танцьорки по нощните клубове.