Остават точно 50 дни до началото на Европейското първенство по волейбол за мъже 2015 в България и Италия. По този повод организаторите пуснаха в мрежата официалния сайт на шампионата.

Този дългоочакван от феновете портал вече е наличен на eurovolley2015.net и най-нетърпеливите от тях вече могат поне виртуално да започнат незабравимото изживяваване, наречено Евроволей 2015, и да се настройват за най-големия волейболен форум на континента.

Новият сайт предлага разнообразие от полезна информация като програма на мачовете, регламент на първенството, история на европейските шампионати, линкове за покупка на билети, адреси на залите и туристическа информация за четирите града-домакини - София и Варна в България и Бусто Арсицио и Торино в Италия.

Съдържанието на сайта ще продължи да се обогатява и с наближаването на Европейското първенство любителите на волейбола ще могат да намират всички свежи новини около състезанието и още много, тъй като ще бъдат добавени и нови секции.

Към версията на английски език, която излезе днес, много скоро ще бъдат добавени и версии на български и италиански.

Когато решаващите битки започнат на 9 октомври, феновете ще могат да следят резултатите, класиранията, статистиката, изказванията, галериите и всичко, от което се нуждаят, за да изживеят Евроволей 2015 на пълни обороти.

Важна добавка към eurovolley2015.net са и линковете към специалните страници на първенството в социалните медии -  Twitter, YouTube, Instagram и Google+.  Много скоро ще бъде пусната и Facebook страница, така че страстните любители на социалните мрежи могат да са спокойни, че с официалния хаштаг на надпреварата #EuroVolleyM, ще могат да се насладят на този голям шампионат на макс.