Parov Stelar разтърсиха „Арена Армеец", събирайки хиляди свои фенове в най-голямата спортна и концертна зала в България.

Групата бе горещо посрещната от жадната за качествена, наситена с емоции музика, българска публика. Parov Stelar се постараха да създадат истинска, уникална парти атмосфера, а българските им фенове и за секунда не се измориха, а се отдадоха на вихрен денс.

Най-любопитната част при гостуването на големи звезди у нас, са условията и претенциите, които те имат към престоя си и българското меню. Изискванията на Маркус Фюредер и групата му към менюто у нас не са претенциозни и завишени.

Предпочитаните храни са здравословни, като свежи плодове, зеленчуци и салати. Сред исканите напитки са вода, чай, студена бира и сок. Особено внимание е обърнато на високия клас шампанско и вино - само най-добрите световни марки трябва да присъстват сред селекцията за бекстейдж на артистите.

Публиката подгряха  българските посланици на vintage културата -  The Smugglers Collective. Самите Павел и Митко са големи почитатели на Parov Stelar и за тях е изключително удоволствие да са подгряващи изпълнители на концерта.

Преди да отстъпят място на големите звезди Павел и Митко призоваха феновете да почетат с минута мълчание паметта на жертвите в с. Горни Лом.

За доброто настроение се погрижиха и красивите момчета и момичета от oбщността за суинг танци Lindy Hop Bulgaria.

Най-запалените почитатели на The Parov Stelar Band имаха възможността да стоят на „ръка разстояние" от своите идоли. Но не само заради всичко това, не само заради емоционалния заряд и уникалното изживяване, бандата не бе пусната от сцената без бис.