ЗАД „Армеец" удължава до 15 август 2014 г. срока за въвеждане на щети, вследствие на градушката в района на София, съобщиха от дружеството.

От 24  юли 2014 г., спира приемането на уведомления за щети на МПС по електронен път.

От дружеството информират, че претенциите могат да се заявяват в центровете за регистрация на щети в София, с адреси: ул. „Жолио Кюри" № 20, бул. „Сливница" № 425 и ул. „Бяло поле" № 8Д, както и в ликвидационните центрове в страната - Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Перник, Благоевград, Казанлък, Плевен, Хасково, Габрово и Ловеч.

От „Армеец" напомнят, че при регистриране на щета на МПС е необходимо да се представят попълнен формуляр Уведомление за щета. Той може да бъде изтеглен от сайта на дружеството www.armeec.bg, секцията „Помощ при щета". Друг документ, който собствениците на застраховани автомобили трябва да представят, е документ за собственост и действащата по време на събитието застрахователна полица.

Уведомления за щети по застраховки на имущества може да се представят в изброените ликвидационни центрове или да се изпращат на адрес claim.property@armeec.bg.

Клиентите на дружеството могат да получат информация и съдействие от денонощният контактен център на телефон 0700 1 39 39, да пишат на електронната поща office@armeec.bg, както и да ползват онлайн услугите за проверка на състояние на щета в корпоративния сайт, допълват от компанията.